Dioniz logo

Restoran Dioniz

Svadbene svečanosti

Catering

Proslave rođendana

Ostale svečanosti

Restoran Dioniz

Smješten u središtu Dugog Sela uz glavnu magistralnu cestu Zagreb – Bjelovar, restoran Dioniz uređen je u rustikalnom stilu u skladu s tradicijom kurije u kojoj je utemeljen. Njegovi kapaciteti su velika restoranska sala za oko 350 osoba te tri manje za 30, 40 i 70-tak gostiju. Posebnu dragocjenost čini otvorena terasa za 40-tak posjetitelja koja po želji može biti i zatvorenoga tipa. Svi restoranski prostori kao i njemu pripadajući, visokog su standarda i klimatizirani. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za 120 automobila i čuvarsku službu, što daje sigurnost posjetiteljima.

Središnje mjesto poslovanja restorana Dioniz zauzimaju svečanosti proslave vjenčanja za koje smo dobili počasno naziv “Majstori za vjenčanja”, krštenja, krizmi, pričesti, godišnjica, poduzetničkih uspjeha, promocija i drugih važnih datuma obiteljskih i društvenih događaja.

Otvoren je dnevno od 8 do 22 sata s odlično organiziranom kuhinjom, hranom izvanredne domaće kakvoće i za različite oblike usluga, od obiteljskog ugođaja, cateringa te dostave svih jela.

Odlična ponuda ovoga restorana je roštilj originalne leskovačke recepture koji je dnevno dostupan jednako u restoranu kao i dostavom radnim danom i subotom.

Restoran Dioniz društveno je odgovorna tvrtka koja vodi računa o zajednici u kojoj djeluje. U gotovo dva desetljeća djelovanja na različite načine daje potporu različitim sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama u Dugom selu.

Sva događanja i aktivnosti Restorana dnevno se bilježe na Facebooku, Instagramu i web stranicama www.restoran-dioniz.hr

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.